Shopping Cart 0 items - 0,00 lei 0

Mirage

Mirajul este un fenomen optic produs prin refracția treptată a luminii în straturi de aer cu densității diferite, datorită căruia obiectele depărtate, aflate în apropierea orizontului, apar însoțite de imaginea lor răsturnată.
Figurativ, miraj este sinonim cu farmec sau atracție irezistibilă.
Gama de vinuri Mirage este o gamă creată de oenologii de la Domeniile Vînju Mare special pentru zona de HORECA.
Marea majoritate a vinurile gamei, albe, roze sau roșii, sunt cupaje de două soiuri, primul principal (imaginea) si al doilea de completare (imaginea răsturnată), pentru intensificarea gustului si aromelor.
Sortimentele gamei sunt toate vinuri seci, fermentate după metoda tradițională, fără adaosurile în fermentare, iar vinuri roșii sunt nebaricate, dar s-au obținut prin proces de fermentație continuă, gravitațională.
Soiurile care se cupajează sunt alese astfel încât să se completeze unul pe celălalt, pentru a îmbogăți paleta de arome si gusturi, fermecându-l pe consumator, transformându-se pentru acesta într-o atracție irezistibilă.
Pe măsură ce veți degustate sortimentele gamei, oricare dintre ele, veți descoperi noi si noi arome si gusturi, absolut surprinzătoare, care vă vor fermeca cu siguranță.
Învechirea în sticlă de minim șase luni le transformă într-o atracție irezistibilă pentru consumator.
Încercați-le si vă vor uimi, încercați-le si le veți deveni fideli.